LOGO

Vi er meget mere end tørre tal…

Revisionskontoret Vest blev etableret i 1957, og har siden 1987 haft kontorer i Vinderup og Holstebro. Vores mange år i branchen er din garanti for kvalitet.

Siden etablering har Revisionskontoret Vest  serviceret et bredt udsnit af Midt- og Vestjyske virksomheder indenfor industri, håndværk, liberale erhverv, servicevirksomheder og detailhandel.

Størstedelen af vores kunder er mindre og mellemstore virksomheder, hvor personlig kontakt er det solide grundlag for et udbytterigt samarbejde.

Vi er også specialisteret i revision af friskoler og varmeværker, som kræver helt særlige kompetencer.

Vi har i dag små 17 medarbejdere, hvoraf 3 er statsautoriserede eller registrerede revisorer. Vi er medlem af Danske revisorer FSR - www.fsr.dk og af Revisorgruppen Respons.

Klar målsætning

Vores målsætning er at få en klar, forståelig og kvalificeret dialog med vores kunder for at yde den bedst mulige service og rådgivning.

Vi samarbejder med det klare mål, at det økonomisk og administrativt fører til positive resultater for vores kunder. Det betyder, at vi under tavshedspligt søger indblik i både økonomiske og driftsmæssige forhold, og derfor vægter vi åbenhed og tillid højt. Kun med indblik, gensidig åbenhed og tillid er vi i stand til at yde ordentlig rådgivning og dermed medvirke til at skabe gode resultater.